آموزش مجازی دانشجویان

خدمات فناوری

نیازمندی های اتصال دانشجو به کلاس مجازی از طریق تلفن همراه

دانشجویان محترم
لطفا قبل از انجام هرکاری راهنمای سیستم عامل مربوط به گوشی خود را مطالعه بفرمایید.
راهنمای ورود به کلاس مجازی از طریق گوشی با سیستم عامل اندروید (تاریخ بروزرسانی 24-12-98)
راهنمای ورود به کلاس مجازی از طریق گوشی با سیستم عامل IOS (تاریخ بروزرسانی 24-12-98)

نیازمندی های نرم افزاری  (در صورت شرکت در کلاس ها از طریق گوشی با سیستم عمل اندروید)
  1. Cm browser Android
  2. FireFox Android
  3. Adobe connect Android

نیازمندی های نرم افزاری  (در صورت شرکت در کلاس ها از طریق گوشی با سیستم عمل IOS)
  1. Aloha Browser
  2. Adobe connect IOS

پس از نصب برنامه ها می توانید از کلاس تست جهت اطمینان از تنظیمات انجام شده استفاده کنید. لذا کافی  است به جای ورود به سایت اصلی (https://vadamap.iauec.ac.ir/) وارد سایت کلاس تست دانشجو یعنی (http://lms08.iauec.ac.ir/login/index.php) شوید.

در این صفحه گزینه Guest را انتخاب کرده و یک نام دلخواه (مثلا: gorgan) را وارد کنید.

راهنمای دانشجویان جهت کار در پنل کاربری
فیلم های آموزشی دانشجویان

خدمات فناوری

نیازمندی های اتصال دانشجو به کلاس مجازی از طریق کامپیوتر یا لپ تاپ

دانشجویان محترم
لطفا قبل از انجام هرکاری راهنمای سیستم عامل مربوط به سیستم یا لپ تاپ خود را مطالعه بفرمایید.
راهنمای ورود به کلاس مجازی از طریق سیستم یا لپ تاپ (تاریخ بروزرسانی 25-12-98)

• نیازمندی های سخت افزاری :
  1. سیستم یا لپ تاپ جهت ارتباط با نرم افزار ها
  2. اینترنت پایدار با سرعت 2Mbs
  3. هدست جهت شنیدن و صحبت در کلاس
  4. اطمینان از تنظیمات مربوط به ضبط و پخش صدا از طریق نرم افزار آنلاین تست صدا و میکروفون

• نیازمندی های نرم افزاری:
  1. نصب آخرين  نسخه نرم افزار Adobe Connect Add-in روی رايانه
  2. نصب آخرين نسخه نرم افزارهای مرورگر اينترنتی همچون Mozilla Firefox روی رايانه
  1. آخرين نسخه نرم افزار Flash Player با توجه به مرورگر شما
  1. نصب نرم افزارهای Word و PowerPoint از مجموعه نرم افزارهای Microsoft Office روی رایانه
  2. نصب نرم افزار Adobe Acrobat Reader
  3. صفحه کلید فارسی ( جهت تایپ درست حر "ی" در کلاس. در صورت عدم نصب می بایست به جای حرف "ی" از "shift + X" استفاده گردد.)

راهنمای دانشجویان جهت کار در پنل کاربری
فیلم های آموزشی دانشجویان