رزومه علمی پژوهشی
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان واحد گنبدکاووس
نام : لیلا
نام خانوادگی: ممشلی
|
پست الکترونیکی:
|
سوابق تحصیلی
کشور/ شهر محل تحصیل
|
نام واحد آموزشی
|
گرایش
|
رشته تحصیلی
|
مقطع تحصیلی
|
|
|
ایران/گرگان
|
علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
|
علوم و صنایع غذایی
|
مهندسی کشاورزی
|
لیسانس
|
|
ایران/گرگان
|
علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
|
-
|
علوم و صنایع غذایی
|
فوق لیسانس
|
|
ایران/گرگان
|
علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
|
تکنولوژِی مواد غذایی
|
علوم و صنایع غذایی
|
دکترا
|
|
سوابق آموزشی:
ردیف
|
نام موسسه
|
وضعیت همکاری
|
تاریخ شروع
|
تاریخ پایان
|
دروس تدریس شده
|
1
|
دانشگاه آزاد اسلامی –گنبد کاووس
|
هیئت علمی
|
95
|
تا کنون
|
میکروبیولوژی مواد غذایی، اصول نگهداری مواد غذایی، تکنولوژی شیر و فراورده ها، صنایع تخمیری، کنترل کیفیت مواد غذایی، میکروبیولوژی صنعتی، خواص فیزیکی، فرایندهای غیر حرارتی، صنایع غذایی پیشرفته، تکنولوژی غلات، تکنولوژی کنسرو
|
2
|
علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
|
حق التدریس
|
89
|
94
|
صنایع لبنی (1)، صنایع لبنی (2)، بهداشت و سلامت غذا، فراوری تولیدات دام و طیور
|
3
|
موسسه آموزش عالی بهاران
|
حق التدریس
|
89
|
95
|
صنایع لبنی (1)، صنایع لبنی (2)، بهداشت و سلامت غذا، میکروبیولوژی مواد غذایی، پیشرفتهای نوین در میکروب شناسی، صنایع تخمیری، تجزیه مواد غذایی، کنترل کیفیت
|
4
|
موسسه آزاد غذا، صنعت ، پژوه
|
مقطعی (کلاسهای کنکور کارشناسی ارشد)
|
89
|
-
|
تکنولوژی لبنیات، میکروبیولوژی مواد غذایی
|
سوابق پژوهشی :
مقالات ISI:
ر
|
عنوان مقاله
|
عنوان مجله
|
تاریخ چاپ
|
1
|
Steady and dynamic rheological behaviour of frozen soy yogurt mix affected by resistant starch and β-glucan,
|
International Journal of Food Properties
(JCR)
|
2018
|
2
|
Effect of resistant starch and aging conditions on the physicochemical properties of frozen soy yogurt
|
Journal of Food Science and Technology
(JCR)
|
2015
|
3
|
Effect of inulin on the physicochemical properties, flow behavior and probiotic survival of frozen yogurt
|
Journal of Food Science and Technology
(JCR)
|
2014
|
4
|
Effects of guar gum and arabic gum on the physicochemical, sensory and flow behavior characteristic of frozen yogurt
|
International Journal of Dairy Technology
(JCR)
|
2011
|
مقلات علمی پژوهشی:
ر
|
عنوان مقاله
|
عنوان مجله
|
تاریخ چاپ
|
1
|
بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست منجمد حاوی غلظت های مختلف صمغ عربی و صمغ گوار
|
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
|
1390
|
2
|
اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد
|
پژوهش های صنایع غذایی
|
1390
|
3
|
بررسی اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La5) و بیفیدوباکتریوم لاکتیس (Bb12) در ماست منجمد پروبیوتیک
|
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران
|
1391
|
4
|
بررسی اثر اینولین بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد
|
علوم و صنایع غذایی
|
1392
|
5
|
بررسی تاثیر هیدروکلویید دانه اسفرزه بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب
|
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
|
1389
|
6
|
ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و ضد رادیکالی عصاره متانولی دو واریته بلوط و تعیین نوع ترکیبات فنولی با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
|
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
|
1390
|
7
|
. امکان سنجی قابلیت استفاده از صمغ کتیرا و مالتودکسترین به عنوان جایگزین چربی در سس مایونز. فراوری و نگهداری مواد غذایی
|
فراوری و نگهداری مواد غذایی
|
1389
|
8
|
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب
|
فراوری و نگهداری مواد غذایی
|
1389
|
9
|
تاثیر موسیلاژ دانه های ریحان و اسفرزه بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی نرم
|
پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
|
1391
|
10
|
تاثیر موسیلاژ دانه های اسفرزه و ریحان بر رفتار ویسکوالاستیک سس کچاپ
|
فراوری و نگهداری مواد غذایی
|
1396
|
مقالات ارائه شده در همایشها و کنفرانسهای علمی:
ردیف
|
عنوان مقاله
|
زمان برگزاری
|
نوع ارائه
|
1
|
. اینولین پلی فروکتوز عملگر
|
1387
|
پوستر
|
2
|
بررسی اثر اینولین (پلی فروکتوز عملگر) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی و زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد
|
1389
|
سخنرانی
|
3
|
اینولین و بتاگلوکان: پری بیوتیک های فراسودمند در محصولات سین بیوتیک
|
1390
|
پوستر
|
4
|
بررسی بار میکروبی شیر خام در استان گلستان
|
1388
|
پوستر
|
5
|
بررسی تحلیل وضعیتی شیر و فراورده های آن از نظر لیستریا مونوسیتوژنز با مروری بر پژوهش های داخلی
|
1387
|
پوستر
|
6
|
ماندگاری باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در دوغ پروبیوتیک حاوی کنسانتره پروتقال و پودر آب پنیر
|
1387
|
پوستر
|
7
|
تاثیر استفاده از صمغ دانه های اسفرزه و ریحان به عنوان جایگزین صمغ ثعلب بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی
|
1389
|
پوستر
|
8
|
بتاگلوکان میکروبی ترکیبی غذادارو، تقویت کننده سیستم ایمنی
|
1388
|
پوستر
|
9
|
کاربرد آنزیم های پکتولیتیک میکروبی در صنایع غذایی
|
1388
|
پوستر
|
10
|
تاناز میکروبی آنزیمی منحصربفرد و کاربردی در صنایع غذایی
|
1388
|
پوستر
|
11
|
بررسی اثر اینولین و برخی صمغهای پری بیوتیک بر زنده مانی پروبیوتیک ها در ماست منجمد
|
1388
|
پوستر
|
12
|
اثر صمغ گوار و صمغ عربی بر خصوصیلات فیزیکوشیمیایی ماست منجمد
|
1388
|
پوستر
|
13
|
امکانسنجی قابلیت استفاده از نشاسته مقاوم به عنوان مقلد چربی در فرمولاسیون سس مایونز کم چرب
|
1393
|
پوستر
|
14
|
تأثیر برخی هیدروکلوئیدها بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس کچاپ
|
1393
|
پوستر
|
15
|
تأثیر صمغ کتیرا و پودر آب پنیر به عنوان جایگزین تخم مرغ بر ویژگی های رفتار جریان سس مایونز کم کلسترول
|
1393
|
سخنرانی
|
16
|
بیوترانسفورماسیون(دگرگونی زیستی) و کاربردهای آن در صنایع غذایی
|
1393
|
پوستر
|
17
|
بررسی اثر نشاسته مقاوم و بتاگلوکان بر روند تخمیر ماست سویا پروبیوتیک
|
1394
|
سخنرانی
|
طرح های پژوهشی:
ردیف
|
عنوان طرح
|
تاریخ شروع
|
تاریخ پایان
|
1
|
بررسی خصوصیات ماندگاری باکتریهای پروبیوتیک در انواعی از نوشیدنی های لبنی
|
1385
|
1390
|
آثار در دست پژوهش و چاپ :
ردیف
|
عنوان کتاب/ مقاله
|
نوع ( تألیف / ترجمه)
|
توضیحات
|
1
|
ارزیابی حسی
|
ترجمه
|
مرحله بازبینی ترجمه
|
سوابق اجرایی ( مسئولیت ها ):
ردیف
|
عنوان مسئولیت
|
سازمان / موسسه
|
سال(های)
|
4
|
رییس باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان
|
دانشگاه آزاد اسلامی- واحد گنبد کاووس
|
1396 تا کنون
|
5
|
عضو شورای هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی
|
دانشگاه آزاد اسلامی- واحد گنبد کاووس
|
1396 تا کنون
|
سامانه باشگاه پژوهشگران جوان